De Crème van Wilde Aardbei van Merlet combineert twee fruitsoorten die elkaar aanvullen en zorgen voor rijkdom en complexiteit. De familie Merlet werkt samen met partnerproducenten om een constante kwaliteit te garanderen. Dankzij hun status als zwartebessentelers en wijnbouwers kan de familie Merlet in gesprek gaan met deze producent-leveranciers en hun expertise inzetten om fruit met optimale rijpheid te selecteren.
PROEFNOTITIES:
KLEUR: Een robijnrode kleur, met een geroosterde toets en bronzen randen.
NEUS: Rijke aroma's van aardbeien, een vleugje watermeloen en munt.
SMAAK: Een volle smaak, zacht, gul en intens fruitig, met een frisse afdronk van aardbeienjam en honing.
Datasheet
Specifieke referenties
De Tomatin 14 Year Old is zacht, glad en zoet, en profiteert van zijn verblijf in Tawny Port vaten die vroeger ongeveer 50 jaar port bevatten. Rijke maar evenwichtige aroma's van rode bessen, zoete honing en rijke toffee ontwikkelen zich tot aspecten van licht fruit en noten in de mond en een aanhoudende afdronk van zachte fruitsalade.
Ontdek de vodka die Chopin beroemd heeft gemaakt. Chopin Potato Vodka is de meest bekroonde aardappelvodka ter wereld, met een uitgesproken aards en vol karakter dat het simpelweg de beste keuze maakt voor een martini.
Merlet C² Cassis & Cognac combineert de expertise van de familie Merlet als likeurstokers en distilleerders, terwijl het een oude digestief uit het Franse platteland opnieuw interpreteert, de Mêlécasse (een mix van brandewijn en zwartebessenroom). C² Cassis is de assemblage van huisgemaakte natuurlijke zwartebesseninfusies met cognacs uit de distilleerderij.
De Merlet Crème de Mûre combineert twee soorten bramen, met een vleugje andere rode vruchten, die elkaar aanvullen en rijkdom en complexiteit toevoegen. De familie Merlet betrekt hun vruchten van partnerproducenten om een constante kwaliteit te garanderen.
Ontdek de Pisco Barsol Mosto Verde Quebranta, een uitzonderlijke brandewijn uit Peru, geproduceerd in de Ica-vallei door Bodega Isidro.
Met 100 jaar ervaring produceert deze distilleerderij druivenbrandewijnen van ongeëvenaarde kwaliteit.
De term "Pisco" vindt zijn oorsprong in de taal van de inheemse volkeren, wat "vliegende vogel" betekent, een eerbetoon aan het culturele en historische erfgoed van deze drank.
Barsol Mosto Verde Quebranta onderscheidt zich door zijn unieke productieproces met de "Mosto Verde"-methode, waarbij de dubbele hoeveelheid druiven (voor BARSOL, 5 kg per fles) nodig is voor een ongeëvenaarde aromatische rijkdom.
Koval Cranberry Gin Likeur wordt gemaakt van biologische ingrediënten uit het Midwesten die rechtstreeks van lokale boeren worden betrokken. De likeur biedt een verleidelijke mix van bitterzoete fruitige smaken, omgeven door de frisse, goed afgeronde noten van Koval's kenmerkende 13 botanische kruiden.
Er is geen whisky meer Iers dan Pot Still; daarom vindt Glendalough Distillery het passend om deze te laten rijpen in Ierse eik. Glendalough Distillery is er trots op een rol te spelen in de heropleving van het gebruik van Ierse eik voor het maken van whiskyvaten. Deze meest typisch Ierse whiskystijl, Pot Still, rijpt eerst in voormalige bourbonvaten en vervolgens in Ierse eik die is gekapt in de bergen rond de distilleerderij.