• Nieuw

Tequila Exotico Blanco

Exotico Blanco Tequila is een ware viering van de Mexicaanse kunst van distillatie. Geproduceerd in het hart van Mexico's meest prestigieuze regio voor tequila-productie, is deze hoogwaardige distillatie het resultaat van nauwgezet vakmanschap.
Volledig gedistilleerd van blauwe agave, onderscheidt deze tequila zich door zijn kristalheldere helderheid en visuele zuiverheid, wat een uitzonderlijke proefervaring belooft.
Het belooft een verfrissend sensorisch avontuur dat zowel doorgewinterde kenners als nieuwsgierige beginners zal aanspreken.

PROEFNOTITIES:

NEUS: Bij het openen wordt de neus begroet door de levendige geur van verse agave, het ware kenmerk van deze tequila. Citrusnoten vermengen zich harmonieus met bloemige accenten, wat een heldere frisheid biedt die doet denken aan bloeiende agavevelden onder de Mexicaanse zon.

SMAAK: In de mond onthult Exotico Blanco een schone en pure smaak waar agave domineert, verrijkt met hints van peper en subtiele kruidachtige nuances. De textuur is zacht maar met een stevige structuur. De perfecte balans van zuurgraad voegt toe aan de complexiteit van deze tequila, waardoor elke slok aangenaam verfrissend is.

AFDRONK: De afdronk is aanhoudend en fris, waardoor een gevoel van puurheid en helderheid op het gehemelte achterblijft. De agave smaken blijven aanwezig tot de laatste noot, wat zorgt voor een complete en bevredigende proefervaring.

TEQ024

Datasheet

Land
Mexico
Volume
1
Alcoholgraad
40°

Specifieke referenties

chat Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.