Tomatin 18Y
De Tomatin 18 Year Old is een malt van wereldklasse.
Gerijpt in traditionele eiken vaten en eerste vulling Oloroso Sherry butts, ontwikkelen de honing en zachte eiken smaken zich tot een hint van donkere chocolade met een citrusbite voor een aanhoudende zoete en licht droge afdronk.
PROEFNOTITIES
NEUS smaken van honing en zoete eik ontwikkelen zich tot een vleugje donkere chocolade met een vleugje citrusvruchten
Afwerking:
AFDRONK zachte en licht droge afdronk
Datasheet
- Land
- Schotland
- Age
- 18Y
- Volume
- 0.7
- Merk
- Tomatin
- Alcoholgraad
- 46°
Specifieke referenties
Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...
The San-In Ex Bourbon Cask
Gecreëerd in het hart van Japan door de Kurayoshi-distilleerderij, is The San-In een blended whisky die de elegantie en subtiliteit belichaamt die typisch is voor Japanse sterke dranken. Gerijpt in ex-bourbonvaten gedurende 3 jaar, betovert het met zijn balans tussen frisheid en fruitige zoetheid. Deze whisky is een uitnodiging voor een smaakreis waarbij vanille- en ahornsiroopsmaken harmonieus samenkomen. Zijn beheerst complexiteit maakt het een ideale keuze om puur of in een cocktail van te genieten.
Amazonian Gin
Amazonian Gin Company is een premium gedistilleerde gin gemaakt met extraneutrale suikerriet, gedistilleerd met jeneverbessen uit Macedonië en een zorgvuldige selectie van vers fruit en plantaardige ingrediënten uit het Amazonegebied, geoogst door boeren uit de Amazone.
Old Pulteney 15Y
15 JAAR GERIJPT: Dit is onze meest gebalanceerde en zachte single malt. Het balanceert twee verschillende kanten van het smaakpalet en verenigt ze perfect, terwijl het onze kustomgeving en de onwrikbare invloed ervan weerspiegelt. Aan de ene kant is het een intense single malt, maar tegelijkertijd is het echt in balans. Specerijen en zoetheid komen samen in deze natuurlijk rijke, amberkleurige whisky om de rijkdom van smaken te vieren, terwijl lichtere, verfrissendere kusttonen een andere kant van deze single malt laten zien.
Dupont Calvados VSOP Vieille Réserve
De appels worden gemengd, geplet en geperst. Het appelsap fermenteert volledig om de cider te distilleren. De dubbele distillatie vindt plaats zes maanden na het gistingsproces van de cider. De eerste distillatie van de cider geeft de petite eau van 30% vol. en het is de tweede distillatie, van de petite eau, die de Calvados oplevert.
Tomatin Italian Collection - Marasala 46%
Aroma's van panettone en geconfijte limoen domineren, hoewel smaken van witte chocolade, citroentruffels en hazelnoot perfect in balans zijn in de mond. Zoete citrus komt terug in de afdronk met bloedsinaasappel vergezeld van hints van geroosterd eikenhout.