Tomatin Portuguese Trio Madeira
De Portugese Collectie toont de unieke invloed van verschillende soorten van Portugese wijnvaten in een uitzonderlijke vitrine.
PROEFNOTITIES
KLEUR Zacht amber, natuurlijke kleur.
NEUS Uitgesproken aroma's van honing en citroen voeren de boventoon.
MOND In de mond dansen smaken van butterscotch en gestoofde appels op het gehemelte.
AFDRONK De afdronk is kruidig en fruitig
Datasheet
- Land
- Verenigd Koninkrijk
- Volume
- 0.7
- Merk
- Tomatin
- Alcoholgraad
- 46°
Specifieke referenties
Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...
Ryoma Rhum Japonais
Ryoma is de perfecte mix van Japanse uitmuntendheid en traditionele methoden. Het is uniek en verfijnd met florale en fruitige accenten.Rum gemaakt met puur suikerriet sap, gerijpt in Japanse witte eiken vaten.De gebruikte gisten werden oorspronkelijk door de distilleerderij gecreëerd om hun sake te fermenteren.Drink puur of in een cocktailKamertemperatuurPast perfect bij lychee sorbet
Bladnoch Vinaya
Gerijpt in een unieke combinatie van 1st fill Bourbon en 1st fill Sherryvaten voor tonen van verse appel, zoet bloemengras en hints van chocolade. 'Vinaya', een Sanskrietwoord dat respect en dankbaarheid betekent, is een eerbetoon aan de oorspronkelijke oprichters van de distilleerderij die de weg hebben gelegd, terwijl Bladnoch uitkijkt naar een opwindend nieuw tijdperk van productie en innovatie.
Dupont Calvados Fine
De appels worden gemengd, geplet en geperst. Het appelsap wordt meteen uitgegist tot cider die wordt gedistilleerd. De dubbele distillatie vindt 6 maanden na de gisting plaats. De eerste distillatie geeft de "petite eau" van 30% van het volume en het is de tweede distillatie, die van de "petite eau" die de Calvados oplevert.
Rijping: Minimaal twee jaar. In geroosterde eiken vaten van 400 liter, waarvan 50% nieuw.
Compagnie des Indes Leviathan 1973+1996 Cask Str
PROEFNOTITIES NEUS: Zeer karakteristiek, komt tot uiting met sterke tonen van amber, patchoeli, koffie en tonkaboon. Tenslotte onthult het glas na het proeven mooie aroma's van rancio. SMAAK: Explosie van aroma's met een pittig karakter. Tertiaire tonen, zoals leer en vers geroosterde koffie, verschijnen aanvankelijk, gevolgd door tonen van geroosterd brood, wortels en specerijen (roze peper, kinabast). AFDRONK: Zeer uitgesproken bitterheid (vanwege de hoge leeftijd). Met drop en houtigheid die het krachtige karakter benadrukken.