Tomatin Portuguese Trio Madeira
De Portugese Collectie toont de unieke invloed van verschillende soorten van Portugese wijnvaten in een uitzonderlijke vitrine.
PROEFNOTITIES
KLEUR Zacht amber, natuurlijke kleur.
NEUS Uitgesproken aroma's van honing en citroen voeren de boventoon.
MOND In de mond dansen smaken van butterscotch en gestoofde appels op het gehemelte.
AFDRONK De afdronk is kruidig en fruitig
Datasheet
- Land
- Verenigd Koninkrijk
- Volume
- 0.7
- Merk
- Tomatin
- Alcoholgraad
- 46°
Specifieke referenties
Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...
Tomatin Portuguese Trio Port
De Portugese Collectie toont de unieke invloed van verschillende soorten Portugese wijnvaten in een uitzonderlijke vitrine.
Merlet Crème de Fraise des Bois 50 CL
De Crème van Wilde Aardbei van Merlet combineert twee fruitsoorten die elkaar aanvullen en zorgen voor rijkdom en complexiteit. De familie Merlet werkt samen met partnerproducenten om een constante kwaliteit te garanderen. Dankzij hun status als zwartebessentelers en wijnbouwers kan de familie Merlet in gesprek gaan met deze producent-leveranciers en hun expertise inzetten om fruit met optimale rijpheid te selecteren.
Amazonian Gin
Amazonian Gin Company is een premium gedistilleerde gin gemaakt met extraneutrale suikerriet, gedistilleerd met jeneverbessen uit Macedonië en een zorgvuldige selectie van vers fruit en plantaardige ingrediënten uit het Amazonegebied, geoogst door boeren uit de Amazone.
Koval Cranberry Gin Liqueur
Koval Cranberry Gin Likeur wordt gemaakt van biologische ingrediënten uit het Midwesten die rechtstreeks van lokale boeren worden betrokken. De likeur biedt een verleidelijke mix van bitterzoete fruitige smaken, omgeven door de frisse, goed afgeronde noten van Koval's kenmerkende 13 botanische kruiden.
White Heather 15Y
De White Heather 15 jaar is een blend gecreëerd door Billy Walker. Deze whisky combineert zorgvuldig geselecteerde malt- en graanwhisky’s uit de regio’s Highlands, Islay en Speyside. Na een lange initiële rijping in Amerikaanse en Spaanse eikenhouten vaten, heeft hij een extra rijping ondergaan in Pedro Ximenez Puncheon-vaten, nieuwe Amerikaanse maagdelijk eiken vaten en ex-Oloroso Sherry-puncheons, wat deze blend ongeëvenaarde complexiteit en diepte geeft.
Dupont Calvados Fine
De appels worden gemengd, geplet en geperst. Het appelsap wordt meteen uitgegist tot cider die wordt gedistilleerd. De dubbele distillatie vindt 6 maanden na de gisting plaats. De eerste distillatie geeft de "petite eau" van 30% van het volume en het is de tweede distillatie, die van de "petite eau" die de Calvados oplevert.
Rijping: Minimaal twee jaar. In geroosterde eiken vaten van 400 liter, waarvan 50% nieuw.