Koval Rye Maple
100% Rogge Gerijpt in Voormalige Ahornsiroopvaten : Gemaakt van dezelfde unieke 100% biologische roggemaisch als de klassieke KOVAL Rye, is deze limited edition gerijpt in ahornsiroopvaten om een extra vleugje zoetheid en een aantrekkelijke diepte van smaak toe te voegen. Verleidelijke tonen van kaneel, zure kers en melasse verwennen de zintuigen, terwijl een lange romige chai-thee-afdronk de proefervaring compleet maakt. Een heerlijke basis voor Manhattans, en een geweldige aanvulling op de collecties van ambachtelijke whisky-liefhebbers en fans van unieke vatgerijpte sterke dranken.
PROEFNOTITIES:
NEUS: Geflambeerde sinaasappel, kersentaart, anijs, dennenhars, koriander, jeneverbes en tijm.
SMAAK: Overeenkomend met de aroma’s met tonen van kersentaart, gekarameliseerde appel met kaneel en geplette pinda’s, appel bestrooid met kaneel, Grand Marnier en kolanoot.
AFDRONK: Lange, romige afdronk van chai-thee.
Datasheet
- Land
- Verenigde Staten
- Volume
- 0.5
- Merk
- Koval
- Alcoholgraad
- 50°
Specifieke referenties
Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...
Koval Rye Amburana
Deze unieke whisky wordt gedistilleerd uit 100% biologische rogge. De expressie is gerijpt in Braziliaanse Amburana-vaten, wat resulteert in een smaakvolle, goed uitgebalanceerde en zachte whisky, gebotteld op 50°.
Koval Wheat Bio
Koval Wheat is een limited release Amerikaanse whisky geproduceerd in kleine batches met een 100% biologische tarwe mash bill. Deze whisky is een eerbetoon aan de traditie van de Amerikaanse tarwewhisky, maar onderscheidt zich van de rest van het Koval-assortiment door het hoge alcoholgehalte. Hij rijpt in kleine nieuwe en verkoolde vaten en wordt gebotteld op 55% vol. zonder chill-filtratie.
La Tomato Liqueur de Tomate
LA TOMATO is een speciale drank, zeer gerespecteerd in de veeleisende Japanse mixologie. Verse tomatensap wordt gemengd met siroop en neutrale witte alcohol om een zacht, delicaat en zeer aromatisch product te creëren. Wat deze drank subliem maakt, ligt in de eenvoud van de ingrediënten en de precisie waarmee ze worden gemengd.
Finlaggan Eilean Mor
Een toevoeging aan het Finlaggan-assortiment uit 2015, genaamd Eilean Mor (degenen onder u die de geografie van Islay kennen, zullen die naam kennen). Deze uitdrukking is gebotteld op een iets hogere sterkte dan andere Finlaggan-releases (uiteraard exclusief de Cask Strength). De whisky komt van een geheime distilleerderij op Islay - Het is een goed bewaard geheim welke...
Pisco Barsol Acholado
BARSOL Pisco wordt geproduceerd in de Bodega San Isidro. Alle druiven die voor BARSOL Pisco worden gebruikt, worden geteeld op eigen bedrijfsterreinen rondom de Bodega. De Bodega kan bogen op bijna 100 jaar ervaring in de productie van pisco van hoge kwaliteit.BARSOL Selecto Acholado pisco heeft een grote mengbaarheid en werkt in cocktails zoals Pisco Sour, Capitán, Chilcano of elke andere moderne pisco-drankcreatie. Vanwege zijn uitstekende kwaliteit heeft BARSOL Selecto Acholado vele prijzen gewonnen in verschillende wedstrijden in Peru en over de hele wereld. Het is een pisco van grote harmonie, evenwicht en briljantheid.
Bladnoch Vinaya
Gerijpt in een unieke combinatie van 1st fill Bourbon en 1st fill Sherryvaten voor tonen van verse appel, zoet bloemengras en hints van chocolade. 'Vinaya', een Sanskrietwoord dat respect en dankbaarheid betekent, is een eerbetoon aan de oorspronkelijke oprichters van de distilleerderij die de weg hebben gelegd, terwijl Bladnoch uitkijkt naar een opwindend nieuw tijdperk van productie en innovatie.