Penderyn Madeira MINI
De Penderyn-distilleerderij produceert bekroonde single malt whisky's en sterke dranken aan de voet van de prachtige heuvels van de Brecon Beacons in Zuid-Wales. Penderyn Madeira rijpt in voormalige bourbonvaten en daarna in oude Madeirawijnvaten om het zijn volle karakter te geven. 50ml versie.
PROEFNOTITIES:
NEUS: Een klassieke en fruitige frisheid met aroma's van karamel en druiven.
SMAAK: Levendig en verfijnd rond, met zoetheid die de heerlijke droogheid in balans brengt.
AFDRONK: Noten van tropisch fruit, druiven en vanille.
Datasheet
- Land
- Verenigd Koninkrijk
- Volume
- 0.05
- Merk
- Penderyn
- Alcoholgraad
- 46°
Specifieke referenties
Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...
Kurayoshi Pure Malt Sherry
Gerijpt in sherryvaten gedurende meer dan 3 jaar. De neus onthult tonen van rijp fruit en chocolade. Het gehemelte weerspiegelt de neus met extra tonen van citrus en citroengras. Zoetheid en zuurgraad zijn elegant in balans. De lichte afdronk doet denken aan het zuivere bronwater van Tottori dat tijdens de distillatie wordt gebruikt. .
Glendalough 7Y Mizunara 46%
Deze 7 jaar oude Ierse Single Malt whisky van Glendalough in Wicklow werd gerijpt in Amerikaanse Bourbon-vaten en afgewerkt in Japanse Mizunara-vaten uit Hokkaido, in het vulkanische noorden van Japan. De Mizunara-vaten werden speciaal voor dit project op maat gemaakt door ervaren kuipers in Japan. De uitzonderlijke combinatie van Ierse whisky in Japanse houten vaten maakt het een zeer interessante whisky.
Amazonian Gin
Amazonian Gin Company is een premium gedistilleerde gin gemaakt met extraneutrale suikerriet, gedistilleerd met jeneverbessen uit Macedonië en een zorgvuldige selectie van vers fruit en plantaardige ingrediënten uit het Amazonegebied, geoogst door boeren uit de Amazone.
Cihuatan 12 Y Cinabrio
Cihuatan 12 Jaar Cinabrio is een uitzonderlijke rum uit El Salvador, zorgvuldig gemaakt van suikerrietsiroop en melasse.
De naam, "Cinabrio," is geïnspireerd op cinnaber, een rood mineraal dat door de Maya's werd gebruikt om hun zonnegod, Kinich Ahau, te eren.
Deze rum heeft minstens 12 jaar gerijpt in de kelders van Licorera Cihuatan, in Amerikaanse eiken vaten die eerder bourbon bevatten.
De rijke geschiedenis en ambachtelijke productiemethode van deze rum maken het tot een ware viering van de Maya-cultuur en Salvadoriaans vakmanschap.