Datasheet
Specifieke referenties
De slimme jongens achter nginious! Gin heeft een rokerige, zoute variant van hun uitstekende Zwitserse gin gecreëerd. Het bevat jeneverbes, bittere sinaasappelen, kweeperen, gember en koriander, alsmede koudgerookte kastanjes (gedurende 40 uur) en een zeldzaam gerookt steenzout.
Laat u verleiden door Abelha Organic Cachaça Silver, een hoogwaardige Braziliaanse ambachtelijke cachaça.
Afkomstig uit de zanderige terroirs van Bahia, is deze gecertificeerde biologische cachaça het resultaat van het nauwgezette werk van een collectief van kleine boeren die ethische en duurzame praktijken volgen.
Gedurende zes maanden gerijpt in open stalen tanks, onthult Abelha Silver een rijk en complex aromatisch palet, met tonen van tropisch fruit, verse kruiden en suikerriet.
Ideaal voor het bereiden van een authentieke Caipirinha, zal deze cachaça u ook verrassen met zijn veelzijdigheid en elegantie.
De HSE Parcellaire N°1 Canne d'Or is een ware ode aan de rijkdom van de Martinikaanse suikerriet.
Gemaakt in 2016, is deze agricole rum het resultaat van een rigoureuze selectie, vervaardigd uit riet van één enkele percelen.
De gebruikte rietsoort, R570, beter bekend als Canne d'Or, staat bekend om zijn robuustheid en unieke aromatische eigenschappen.
Deze agricole rum, gerijpt gedurende 12 maanden in Amerikaanse eiken vaten na distillatie, biedt een complex palet van smaken en aroma's.
Habitation Saint-Etienne, een echte instelling van de agricole rum, neemt ons hier mee op een unieke zintuiglijke reis door deze eerste parcellaire rum, waarbij uitzonderlijk vakmanschap wordt onthuld.
Dit is een bittere aperitieflikeur die is gecreëerd op basis van het recept voor de "Italian Bitter of Turin" uit de jaren 1860. Oorspronkelijk geproduceerd in Turijn, Italië, onder de naam Torino Gran Classico, werd het recept in 1925 gekocht door de kleine Zwitserse distilleerderij E. Luginbühl, en sindsdien wordt er een versie geproduceerd, voornamelijk voor lokale consumptie. Gran Classico werd ontwikkeld door terug te keren naar het oorspronkelijke recept; het wordt gemaakt door maceratie van 25 aromatische kruiden en wortels, waaronder alsem, gentiaan, bittere sinaasappelschil, rabarber en hysop. De maceratie creëert ook een natuurlijk aantrekkelijke gouden amberkleur, en er worden geen extra kleurstoffen toegevoegd.
PROEFNOTITIES : KLEUR: Geolied cederhout. NEUS: Rijke karamel en gebakken peren schitteren tegen een elegante achtergrond van nieuw leer. SMAAK: Een meesterlijk evenwicht van sappige abrikozen, gekruid eikenhout en vanillebanketbakkersroom. AFDRONK: Lang en warm met tonen van verse specerijen en rozijnen.