

Specifieke referenties
Dolin Red Vermouth heeft een lange geschiedenis van succes en onderscheidingen. Het recept is nog intact en is een van onze schatten. Dolin Red Vermouth is een aperitief op basis van witte wijn, erkend als een van de beste vermouths. Het is gemaakt van Chambéry planten en fijne wijnen uit de regio.
Trois Citrus is de herinterpretatie van de traditionele sinaasappellikeur door Merlet: triple sec. Hiervoor werkte de familie Merlet samen met een van 's werelds beste bartenders, Tony Conigliaro, om een perfect product te creëren voor gebruik in cocktails. Trois Citrus combineert drie soorten citrusvruchten: bittere sinaasappel, bloedsinaasappel en citroen.
Een waar vlaggenschip van de Foursquare-distilleerderij: Doorly's XO Gold is een uitzonderlijke rum, gerijpt tussen zes en twaalf jaar in bourbonvaten en daarna enkele maanden afgewerkt in Oloroso sherryvaten.
Dit dubbele verouderingsproces geeft deze rum een opmerkelijke complexiteit en diepte, die zowel whiskey- als cognacliefhebbers aanspreekt.
Barsol Primero Quebranta is een juweel onder de Peruaanse piscos, gemaakt van de Quebranta-druif, de meest verbouwde druif in Peru.Deze pisco valt op door zijn zuiverheid, levendigheid en voortreffelijke aroma's van rijpe peer en gedroogde vruchten.Zijn aromatische complexiteit wordt versterkt door subtiele nuances van verse kruiden en citrus.Afkomstig uit de Ica-vallei, weerspiegelt deze spirit perfect de traditie en toewijding van Peru aan het produceren van internationaal gerenommeerde pisco.Ambachtelijke productie bij de Bodega San Isidro zorgt ervoor dat deze pisco wordt gedistilleerd in eeuwenoude koperen ketels, wat een ongeëvenaarde kwaliteit en verfijning garandeert.
Eagle Rare Kentucky Straight Bourbon Whiskey is meesterlijk vervaardigd en zorgvuldig gerijpt gedurende niet minder dan tien jaar. De zeldzaamheid van deze grote bourbon komt tot uiting in zijn complexe aroma, evenals de zachte en aanhoudende smaak. Eagle Rare is een bourbon die zijn naam eer aandoet met zijn verheven, kenmerkende smaakervaring.