Mintis Gin Amarena Giftpack 1 GLAS
Ontdek de Mintis Amarena Cherry Gin in een elegante geschenkdoos, vergezeld van een glas, ideaal voor ginliefhebbers en degenen die van unieke fruitige smaken houden.
Gemaakt door de familie distilleerderij Torino Distillati in Moncalieri, onderscheidt deze uitzonderlijke gin zich door zijn rijke aroma's en tonen van Amarena-kersen, een Italiaanse specialiteit die hem een onnavolgbare fruitige en gastronomische karakter geeft.
PROEFNOTITIES:
NEUS: Een zoete en frisse geur waarin gekonfijte kersenaroma's de boventoon voeren, aangevuld met klassieke tonen van jeneverbes, marsepein en een vleugje verse munt. Het geheel is harmonieus en verleidelijk, met de belofte van fruitige rijkdom.
SMAAK: In de mond onthult de Mintis Amarena Cherry Gin een volle en fruitige aanzet, met een explosie van sappige Amarena-kersen en jeneverbessmaken, gevolgd door hints van framboos en verse munt. Subtiele specerijen vervolmaken het aromatische profiel en bieden een mooie complexiteit.
AFDRONK: De afdronk is lang, gekenmerkt door een fruitige persistentie waarin wilde kersen blijven doorklinken, vergezeld van een lichte toets van muntachtige frisheid en zachte specerijen.
Datasheet
- Land
- Italië
- Volume
- 0.7
- Merk
- Mintis Gin
- Alcoholgraad
- 41.8°
Specifieke referenties
Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...
Santa Ana Gin + ETUI
Créé à partir de plantes philippines Ylang-Ylang et Alpinia pour des notes de tête florales délicates, en plus de Calamansi et Dalandan pour un palais doux et tropical d’agrumes.
AnCnoc Sherry Peated
PROEFNOTITIES: KLEUR: Donker amber NEUS: Zoete honing en tropisch fruit, noten van kaneel en rijke karamel, delicate kampvuurrook. SMAAK: Gekarameliseerde appels omhuld met warme kruiden, diepe vanille, rijke, zoete en rokerige karakter. AFDRONK: Lang, houtrook, karamel, vanille.
Dupont Calvados Fine
De appels worden gemengd, geplet en geperst. Het appelsap wordt meteen uitgegist tot cider die wordt gedistilleerd. De dubbele distillatie vindt 6 maanden na de gisting plaats. De eerste distillatie geeft de "petite eau" van 30% van het volume en het is de tweede distillatie, die van de "petite eau" die de Calvados oplevert.
Rijping: Minimaal twee jaar. In geroosterde eiken vaten van 400 liter, waarvan 50% nieuw.