Naga Rum Java Reserve 40%
NAGA Java Reserve is een ware ode aan de Aziatische distilleertradities.
Geproduceerd op het eiland Java, combineert deze uitzonderlijke rum eeuwenoude expertise met moderne innovatie.
Gedeeltelijk gedistilleerd in traditionele Chinese ketels en kolomketels, en vervolgens gerijpt in teak- en Amerikaanse eiken vaten, presenteert het een rijk en complex aromatisch profiel.
Dit dubbele rijpingsproces geeft NAGA Java Reserve een harmonieuze balans tussen kruidige tonen en exotisch fruit, wat zorgt voor een unieke zintuiglijke ervaring.
PROEFNOTITIES :
NEUS: De neus wordt gekenmerkt door betoverende tonen van rozijnen en vanille, die zich openen naar nuances van gekookte suiker en karamel. Een donkere en dikke melasse ontvouwt zich, verrijkt met tonen van zwarte drop en koffiedik. Geroosterde en gegrilde noten voegen extra diepte toe.
SMAAK : In de mond onthult de rum eerst smaken van gekonfijt fruit en geflambeerde banaan. De gladde en zoete textuur evolueert naar aroma's van karamel, vanille en licht gekookte honing. Geroosterde tonen vermengen zich met houtachtige en vochtige indrukken, die bijna papier of nat karton oproepen. Lichte kruiden en een subtiele graanachtige noot herinneren aan een zacht brood.
AFDRONK : De afdronk is elegant en discreet, zonder zwaarte, met een aanhoudend rokerig en gegrild aspect. Het wordt verrijkt door kruidige, fruitige en houtachtige smaken, die eraan herinneren dat deze rum geworteld is in de Indonesische tradities.
Datasheet
- Land
- Indonesië
- Volume
- 0.7
- Merk
- Naga
- Alcoholgraad
- 40°
Specifieke referenties
Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...
Nonino Amaro Quintessentia
Uit een oud familierecept dat van generatie op generatie is doorgegeven, werd Amaro Nonino Quintessentia geboren.
De in vaten gerijpte druivenbrandewijn, Amaro Nonino Quintessentia, heeft mixologen over de hele wereld voor zich gewonnen.
Quintessentia werd gekozen om de alchemistische verwezenlijking van de puurste essentie in de generatieoverdracht van het familierecept te vieren, verkregen door Amaro te verrijken met druivenbrandewijn die minimaal 12 maanden in vaten heeft gerijpt.
Tomatin 18Y
De Tomatin 18 Year Old is een malt van wereldklasse.
Gerijpt in traditionele eiken vaten en eerste vulling Oloroso Sherry butts, ontwikkelen de honing en zachte eiken smaken zich tot een hint van donkere chocolade met een citrusbite voor een aanhoudende zoete en licht droge afdronk.
Dupont Calvados VSOP Vieille Réserve
De appels worden gemengd, geplet en geperst. Het appelsap fermenteert volledig om de cider te distilleren. De dubbele distillatie vindt plaats zes maanden na het gistingsproces van de cider. De eerste distillatie van de cider geeft de petite eau van 30% vol. en het is de tweede distillatie, van de petite eau, die de Calvados oplevert.