Naga Rum Java Reserve 40%

NAGA Java Reserve is een ware ode aan de Aziatische distilleertradities.
Geproduceerd op het eiland Java, combineert deze uitzonderlijke rum eeuwenoude expertise met moderne innovatie.
Gedeeltelijk gedistilleerd in traditionele Chinese ketels en kolomketels, en vervolgens gerijpt in teak- en Amerikaanse eiken vaten, presenteert het een rijk en complex aromatisch profiel.
Dit dubbele rijpingsproces geeft NAGA Java Reserve een harmonieuze balans tussen kruidige tonen en exotisch fruit, wat zorgt voor een unieke zintuiglijke ervaring.

PROEFNOTITIES :

NEUS: De neus wordt gekenmerkt door betoverende tonen van rozijnen en vanille, die zich openen naar nuances van gekookte suiker en karamel. Een donkere en dikke melasse ontvouwt zich, verrijkt met tonen van zwarte drop en koffiedik. Geroosterde en gegrilde noten voegen extra diepte toe.

SMAAK : In de mond onthult de rum eerst smaken van gekonfijt fruit en geflambeerde banaan. De gladde en zoete textuur evolueert naar aroma's van karamel, vanille en licht gekookte honing. Geroosterde tonen vermengen zich met houtachtige en vochtige indrukken, die bijna papier of nat karton oproepen. Lichte kruiden en een subtiele graanachtige noot herinneren aan een zacht brood.

AFDRONK : De afdronk is elegant en discreet, zonder zwaarte, met een aanhoudend rokerig en gegrild aspect. Het wordt verrijkt door kruidige, fruitige en houtachtige smaken, die eraan herinneren dat deze rum geworteld is in de Indonesische tradities.

RHUM420

Datasheet

Land
Indonesië
Volume
0.7
Merk
Naga
Alcoholgraad
40°

Specifieke referenties

chat Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.