Sortilège Classic 375 ML
Specifieke referenties
Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...
St Etienne Extra Vieux Kilchoman Cask Finish
Na meer dan 5 jaar rijping in eikenhouten vaten volgens de pure traditie van de ‘Rhums vieux HSE’, volgde deze oude rum een finish van 4 tot 5 maanden in Kilchoman Islay Single Malt whiskyvaten.
Santa Ana Gin + ETUI
Créé à partir de plantes philippines Ylang-Ylang et Alpinia pour des notes de tête florales délicates, en plus de Calamansi et Dalandan pour un palais doux et tropical d’agrumes.
Nc'nean Organic Single Malt BatchBU06
De Nc'nean Organic Single Malt Batch BU06 belichaamt de uitmuntendheid van duurzame distillatie in het hart van de Schotse Hooglanden. Gemaakt van biologische Schotse gerst, weerspiegelt deze unieke whisky de milieubewuste toewijding van de Nc'nean-distilleerderij, met een verminderde koolstofvoetafdruk en een productie die volledig wordt aangedreven door hernieuwbare energie. Het rijke en verleidelijke aromatische profiel, gekenmerkt door tonen van fruit en specerijen, zal liefhebbers bekoren die op zoek zijn naar authenticiteit en innovatie. Met 46% behoudt hij zijn natuurlijke kleur en zijn zuiverheid, niet koud gefilterd.
Miracielo Artesano Craft Beer Finish
Miracielo is een gekruide rum die in Guatemala wordt geproduceerd door dezelfde distilleerderij die Botran produceert. Het recept van deze gekruide rum dateert van 1953: een traditionele maceratie van verse pruimen, sultana's en vanille. De productie wordt in kleine hoeveelheden uitgevoerd. De fles is bijzonder goed ontworpen, met een handgemaakte lederen kraag.
Pisco Barsol Quebranta
Barsol Primero Quebranta is een juweel onder de Peruaanse piscos, gemaakt van de Quebranta-druif, de meest verbouwde druif in Peru.Deze pisco valt op door zijn zuiverheid, levendigheid en voortreffelijke aroma's van rijpe peer en gedroogde vruchten.Zijn aromatische complexiteit wordt versterkt door subtiele nuances van verse kruiden en citrus.Afkomstig uit de Ica-vallei, weerspiegelt deze spirit perfect de traditie en toewijding van Peru aan het produceren van internationaal gerenommeerde pisco.Ambachtelijke productie bij de Bodega San Isidro zorgt ervoor dat deze pisco wordt gedistilleerd in eeuwenoude koperen ketels, wat een ongeëvenaarde kwaliteit en verfijning garandeert.