El Dorado 21Y
Deze rijkelijk bewerkte rum heeft ten minste 21 jaar in eikenhouten vaten gelegen en is daarna kunstig geblend, zodat u ervan kunt genieten.
Gemaakt van rums van tussen de 21 en 25 jaar oud, gerijpt in eiken vaten van 45 gallon, binnen zes graden van de evenaar in Guyana. El Dorado 21 werd bekroond met een Gold op het International Rum Festival 2003 in Canada en met een Silver op de 2003 International Wine and Spirit Competition in Londen. Zeer opmerkelijk was dat dit de hoogst scorende rum was die ooit werd geproefd door het Beverage Tasting Institute in Chicago.
|DEGUSTATIEKAART|
• Neus
Mokka, toffee, tabak en donkere specerijen.
• Smaak
Fluweelzacht met een volle body van tropisch fruit, koffie, leer en rijke toffee.
• Afdronk
Nootachtig en rokerig
Datasheet
- Land
- Guyana
- Age
- 21Y
- Volume
- 0.7
- Merk
- El Dorado
- Alcoholgraad
- 43°
Specifieke referenties
Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...
Amazonian Gin
Amazonian Gin Company is een premium gedistilleerde gin gemaakt met extraneutrale suikerriet, gedistilleerd met jeneverbessen uit Macedonië en een zorgvuldige selectie van vers fruit en plantaardige ingrediënten uit het Amazonegebied, geoogst door boeren uit de Amazone.
Tomatin 14 Y
De Tomatin 14 Year Old is zacht, glad en zoet, en profiteert van zijn verblijf in Tawny Port vaten die vroeger ongeveer 50 jaar port bevatten. Rijke maar evenwichtige aroma's van rode bessen, zoete honing en rijke toffee ontwikkelen zich tot aspecten van licht fruit en noten in de mond en een aanhoudende afdronk van zachte fruitsalade.
Absinthe Verte NV - 40 %
L'Absinthe Verte NV is een moderne absint die inspiratie haalt uit traditionele Franse recepten, terwijl het een gedurfde eigentijdse toets toevoegt.
Gecreëerd door George Rowley in 2008, is deze absint geïnspireerd door onderzoek dat is uitgevoerd in de Schimmel Library, de oudste kruidkundige bibliotheek in Europa.
Hoewel de klassieke ingrediënten van absint, zoals alsem, venkel en steranijs, goed vertegenwoordigd zijn, voegen meer innovatieve elementen zoals natuurlijke vanille uit Madagaskar en cacaobonen een unieke zoetheid en complexiteit toe. De naam "Envy" (NV) roept gevoelens van passie, verlangen en bewondering op—een drank die zo begeerd is dat het afgunst oproept bij degenen die hem nog niet geproefd hebben.