

Datasheet
Specifieke referenties
BARSOL Pisco wordt geproduceerd in de Bodega San Isidro. Alle druiven die voor BARSOL Pisco worden gebruikt, worden geteeld op eigen bedrijfsterreinen rondom de Bodega. De Bodega kan bogen op bijna 100 jaar ervaring in de productie van pisco van hoge kwaliteit.BARSOL Selecto Acholado pisco heeft een grote mengbaarheid en werkt in cocktails zoals Pisco Sour, Capitán, Chilcano of elke andere moderne pisco-drankcreatie. Vanwege zijn uitstekende kwaliteit heeft BARSOL Selecto Acholado vele prijzen gewonnen in verschillende wedstrijden in Peru en over de hele wereld. Het is een pisco van grote harmonie, evenwicht en briljantheid.
Deze geschenkdoos bevat een fles Abelha Organic Cachaça Silver, een stamper en een cocktailboek. Gedistilleerd in koperen ketels van vers gesneden suikerriet dat biologisch wordt geteeld in de regio Bahia in Brazilië, is Abelha een klasse apart van vele vuurwater-cachaça's en heeft het een uiterst zuiver en pittig agrarisch karakter.
LA TOMATO is een speciale drank, zeer gerespecteerd in de veeleisende Japanse mixologie. Verse tomatensap wordt gemengd met siroop en neutrale witte alcohol om een zacht, delicaat en zeer aromatisch product te creëren. Wat deze drank subliem maakt, ligt in de eenvoud van de ingrediënten en de precisie waarmee ze worden gemengd.
Een waar vlaggenschip van de Foursquare-distilleerderij: Doorly's XO Gold is een uitzonderlijke rum, gerijpt tussen zes en twaalf jaar in bourbonvaten en daarna enkele maanden afgewerkt in Oloroso sherryvaten.
Dit dubbele verouderingsproces geeft deze rum een opmerkelijke complexiteit en diepte, die zowel whiskey- als cognacliefhebbers aanspreekt.
Grappa gemaakt van een enkele druivensoort: Grappa met een intens aroma dat sterk de zintuigen aanspreekt en een zeer harmonieuze smaakervaring biedt. Het wordt verkregen door de bain-marie distillatie van Gewürztraminer-druivendraf in een discontinu alembiek, waarna het minstens 36 maanden wordt gerijpt in kleine eikenhouten vaten van 1.000 liter. Gedurende deze periode houdt de meester-distilleerder de ontwikkeling van het mengsel nauwlettend in de gaten, waarbij hij de geuren en aroma's controleert om een optimale balans te bereiken.
Geleid door zijn halve eeuw ervaring heeft meester-distilleerder Billy Walker een filosofie van houtinnovatie toegepast en de beste vaten ter wereld geselecteerd om de spirit naar zijn hoogtepunt te tillen, wat resulteert in een werkelijk uitzonderlijke single malt. Gecreëerd uit een combinatie van Pedro Ximénez- en Oloroso-sherrypuncheons, evenals een kleine hoeveelheid nieuw eiken vaten en rode wijnbarriques, biedt de resulterende bronzen spirit een rijpe sherry-gesofisticeerdheid. De GlenAllachie 8 jaar oud wordt gebotteld op 46%, niet-koud-gefilterd en natuurlijk van kleur voor een maximale smaakervaring.