• Nieuw

Tequila Exotico Reposado

Exotico Reposado is een premium tequila gemaakt van 100% blauwe agave, afkomstig uit de hooglanden van Jalisco, Mexico.
Zes maanden gerijpt in witte eikenhouten vaten die eerder bourbon bevatten, biedt deze tequila een unieke zintuiglijke ervaring die de normen van kwaliteit en verfijning verhoogt.
Zorgvuldig vervaardigd door de Exotico-distilleerderij, eigendom van de familie Gonzalez, belichaamt deze tequila traditioneel Mexicaans vakmanschap met een moderne toets om de meest veeleisende fijnproevers te bevredigen.

PROEFNOTITIES

NEUS: Het aroma van Exotico Reposado Tequila is een betoverende mix van vanille, gedroogde vruchten en kruiden, met een houtachtige en subtiel rokerige afdronk. Hints van karamel en zwarte peper voegen extra diepte toe aan dit rijke aromatische profiel.

SMAAK: In de mond onthult deze tequila een harmonieuze complexiteit met smaken van vanille, gedroogde vruchten en kruiden, perfect vermengd met tonen van karamel en kaneel. De aanwezigheid van zwarte peper zorgt voor een lichte pittige toets, in balans gebracht door een subtiele zoetheid.

AFDRONK: De afdronk is soepel en aanhoudend, gekenmerkt door nuances van eikenhout en vanille, samen met delicate accenten van karamel en kaneel. Deze verfijnde afdronk laat een blijvende indruk achter, die uitnodigt tot een nieuwe slok.

TEQ025

Datasheet

Land
Mexico
Volume
1
Alcoholgraad
40°

Specifieke referenties

chat Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.