

Specifieke referenties
In deze reeks zijn de hand en ervaring van de wijnmaker onmisbaar om bijzondere aandacht te schenken aan deze wijnstokken uit de biologische wijnbouw, die uiteindelijk een Armagnac van zeldzame puurheid en opwindende rijkdom zullen voortbrengen. Een terugkeer naar de oorsprong, naar het begin, waar de wijnstokken in Armagnac de grillen van de natuur accepteerden.
Amazonian Gin Company is een premium gedistilleerde gin gemaakt met extraneutrale suikerriet, gedistilleerd met jeneverbessen uit Macedonië en een zorgvuldige selectie van vers fruit en plantaardige ingrediënten uit het Amazonegebied, geoogst door boeren uit de Amazone.
Cihuatan 12 Jaar Cinabrio is een uitzonderlijke rum uit El Salvador, zorgvuldig gemaakt van suikerrietsiroop en melasse.
De naam, "Cinabrio," is geïnspireerd op cinnaber, een rood mineraal dat door de Maya's werd gebruikt om hun zonnegod, Kinich Ahau, te eren.
Deze rum heeft minstens 12 jaar gerijpt in de kelders van Licorera Cihuatan, in Amerikaanse eiken vaten die eerder bourbon bevatten.
De rijke geschiedenis en ambachtelijke productiemethode van deze rum maken het tot een ware viering van de Maya-cultuur en Salvadoriaans vakmanschap.
Laat u meeslepen door de kenmerkende en betoverende geur van zongerijpte zwarte bes samen met handgeplukte Italiaanse jeneverbes, kruiden uit Piemonte en een lichte toets van munt.
Pancalieri munt, handgeplukte Italiaanse jeneverbes, een vleugje citroen en andere botanische stoffen uit de Piemonte regio helpen je dag te vertragen.
Ontspan met de unieke smaken van sappige Clementines uit Italië, handgeplukte Italiaanse jeneverbes, een vleugje Pancalieri munt en andere lokale botanische middelen.