

Specifieke referenties
PROEFNOTITIES : NEUS: De neus opent met kruidige en houtachtige geuren, gedomineerd door sandelhout. Deze rijke en diepe aroma's nodigen uit tot een veelbelovende zintuiglijke ontdekking. SMAAK : In de mond mengen vanille- en steenvruchtensmaken zich harmonieus, waardoor een zeer soepele textuur ontstaat. Subtiele kruiden versterken het geheel en voegen een heerlijke complexiteit toe. AFDRONK : De afdronk is lang en verleidelijk, gekenmerkt door tonen van rode vruchten die bloeien, gevolgd door delicate hints van vanille. Deze laatste zoete adem laat een blijvende en aangename indruk achter.
Gebrouwen, gefermenteerd, gedistilleerd, gerijpt en gebotteld ter plaatse:
• Gemoute gerst uit de Biologische Landbouw.
• Gebrouwen met bronwater uit de Vercors.
• Gedistilleerd bij 50°C in een lage-druk alambiek ontworpen door de distilleerder.
• 3 jaar gerijpt in eikenhouten vaten in de zachte sfeer van een voormalige zijdefabriek in de Vercors.
Sortilège Crème d’érable combineert Canadese whisky met heerlijke Quebecse ahornsiroop, alles verfijnd met een vleugje room, voor een aangename zoetheid en een voortreffelijke smaakcombinatie.