

Het tijdperk van de rede. Afhankelijk van de frisheid en het evenwicht van Armagnacs van deze leeftijd is het soms tijd om na 50 jaar te stoppen met vatrijping.
|DEGUSTATIEKAART|
Het tijdperk van de rede. Afhankelijk van de frisheid en het evenwicht van Armagnacs van deze leeftijd is het soms tijd om na 50 jaar te stoppen met vatrijping. Het gebruik van stukken die door het jarenlange contact met de eau de vie van hun tannines zijn ontdaan, is echter nog steeds mogelijk. De aroma's van roosteren, chocolade en leer zijn kenmerkend voor dergelijke gerijpte eaux de vie.
Datasheet
Specifieke referenties
Finlaggan Old Reserve is een geturfde single malt whisky afkomstig van een niet nader genoemde Islay-distilleerderij. Gebotteld door Vintage Malt, is het een whisky met zilte en rokerige tonen.
San Cosme is een ambachtelijke mezcal, gemaakt van 100% Espadin-agave, geteeld in de pittoreske regio Santiago Matatlán, Oaxaca.
Een authentieke vertegenwoordiger van de Mexicaanse traditie, deze drank vangt de essentie van Mexico in elke slok.
Sinds 2010 heeft San Cosme mezcal-liefhebbers betoverd met zijn unieke smaakprofiel en moderne flesontwerp.
De Doorly's 12 jaar, een iconisch product van de Foursquare distilleerderij in Barbados, belichaamt de kunst van rumdistillatie en -mengeling.
Deze uitzonderlijke rum is het resultaat van een zorgvuldige twaalfjarige rijping in de tropen, in vaten die eerder Kentucky bourbon en Madeira bevatten.
Deze dubbele distillatie, met gebruik van zowel pot still als kolom distillatie, geeft deze rum ongeëvenaarde aromatische complexiteit en finesse.
Dit is zeker de beste leeftijd voor Armagnac liefhebbers die vurigheid en rijpheid waarderen.
Buffalo Trace Kentucky Straight Bourbon Whiskey wordt gecreëerd als eerbetoon aan de machtige buffel en de robuuste, onafhankelijke en vrije geest van de pioniers die hen volgden. Gemaakt van de beste maïs, rogge en gemoute gerst, rijpt Buffalo Trace bourbon jarenlang in nieuwe eikenhouten vaten in eeuwenoude magazijnen tot het zijn volle rijpheid bereikt.
In 1881 werd in de Savoie de witte versie van vermout gecreëerd. Zoet en aromatisch, onze vermout uit Chambéry leent zich perfect voor alle delicatessen, en blijft het tijdloze symbool van opperste elegantie.
Met 40 jaar is de stijl van de Armagnac definitief bevestigd. De kwaliteit van het gebruikte eikenhout is zeer belangrijk, want het juiste gebruik van een kwaliteitsvat brengt complexiteit en finesse in de Armagnac, elementen die definitief kunnen worden beoordeeld en gewaardeerd na 40 jaar in contact met het hout.