Voor deze aantrekkelijke presentatie wordt de karaf in het voorjaar aan de takken van de appelboom gehangen zodra de eerste appeltjes verschijnen. De appel groeit dan in de karaf. Wanneer de vrucht rijp is, wordt de karaf van de boom gehaald met de appel erin gevangen.
|DEGUSTATIEKAART|
Oog
Het eindresultaat van de gevangen appel is zowel visueel aantrekkelijk als zeer aangenaam van smaak. Ambergele kleur. Helder en briljant uiterlijk.
Neus
Zoete aanzet, grote aromatische intensiteit. Groene appel, geranium, mint.
Smaak
Consistent, licht bitter, de eerste smaak is zeer groen van appel. Plantaardige afwerking. Veel vet. Retro-nasaal.
Datasheet
Specifieke referenties
De Cañero Sauternes rumvat-afwerking wordt dubbel gerijpt na het mengen in witte eikenhouten vaten die worden gebruikt om zoete wijn uit de Sauternes-regio in Frankrijk te rijpen. Na ongeveer 9 maanden in deze vaten doorgebracht te hebben, mengt de rum zijn karakter met de zoete tonen van de Sauternes-wijn, waardoor het een zeer drinkbare spirit wordt, gewaardeerd door zowel nieuwkomers als kenners.
Barrik rum is een frisse, expressieve rum met een assertief, fijn houtachtig karakter dat deze rum onderscheid van de rest.