Hij heeft een amberkleur met gouden reflecties. Rijping van 24 maanden in vaten en kleine fusten. Natuurlijke rijping in vaten en kleine fusten in de kelders van Nonino, onder zegel en permanente controle van de Douane- en Monopoliedienst. Gebotteld zonder kleurstoffen. De Vigneti Monovitigno worden verkregen door het distilleren van druivenpulp van één enkel druivenras, afkomstig uit een specifiek productiegebied.
PROEFNOTITIES:
KLEUR: Amberkleur met gouden tinten door rijping in vaten.
SMAAK: Zoet en bloemig met tonen van amandel en groene appel die verzachten tot een lichte geur van vanille en chocolade.
Datasheet
Specifieke referenties
Baie des Trésors Karakoli is een waar juweel onder de oude rum, die een belangrijke mijlpaal markeert in de geschiedenis van het huis Baie des Trésors.
Karakoli, de eerste oude rum van deze gerenommeerde Martinique distilleerderij, is een pure suikerriet rum gedistilleerd in 2019 en gedurende 3 jaar gerijpt in eikenhouten vaten. Het suikerriet komt van het dorre
Spoutourne perceel, bekend om zijn bijdrage aan de Fleurs du Vent cuvée.
Deze langdurige rijping brengt een ongeëvenaarde rijkdom en complexiteit, eer betuigend aan de uitzonderlijke kwaliteit van de vulkanische gronden van het Caravelle schiereiland.
Uit een oud familierecept dat van generatie op generatie is doorgegeven, werd Amaro Nonino Quintessentia geboren.
De in vaten gerijpte druivenbrandewijn, Amaro Nonino Quintessentia, heeft mixologen over de hele wereld voor zich gewonnen.
Quintessentia werd gekozen om de alchemistische verwezenlijking van de puurste essentie in de generatieoverdracht van het familierecept te vieren, verkregen door Amaro te verrijken met druivenbrandewijn die minimaal 12 maanden in vaten heeft gerijpt.
Dit is zeker de beste leeftijd voor Armagnac liefhebbers die vurigheid en rijpheid waarderen.
Een samengestelde grappa van verse druivenschillen, gerijpt van 5 tot 20 jaar in vaten en kleine fusten. Rijk, sensueel en fluweelzacht.
Etsu is een van de eerste Japanse gins op de markt. Etsu betekent "PLEZIER" in het Japans. Deze gin werd ontwikkeld door de Asahikawa-distilleerderij in Hokkaido, volgens het verhaal van een eeuwenoud Aziatisch recept dat verschillende kruiden, specerijen en citrusvruchten vereist, waarvan sommige alleen in Azië te vinden zijn (bessen, pepers, citrusvruchten…). De bijzonderheid van Etsu gin zit in de blijvende aanwezigheid van sinaasappelschillen en yuzu, die gele citrusvrucht die erg populair is in Azië.
Etsu Pacific Ocean Water Gin wordt gedistilleerd in de Asahikawa-distilleerderij op Hokkaido, het op één na grootste van de vier hoofdeilanden van de archipel, maar het op één na dunst bevolkte. Bronwater uit de bergen en zeewater uit de Stille Oceaan worden toegevoegd aan zorgvuldig geselecteerde planten zoals jeneverbes, bittere sinaasappelschil, zoethoutwortel, engelwortel en koriander om deze unieke gin te produceren, die de Japanse kust in een fles weet te vangen.