Een samengestelde grappa van verse druivenschillen, gerijpt van 5 tot 20 jaar in vaten en kleine fusten. Rijk, sensueel en fluweelzacht.
Kostbare geselecteerde druivenschillen, vers en zacht geoogst. Rijk, sensueel en fluweelzacht.
Serveer op kamertemperatuur in een groot ballonglas.
Datasheet
Specifieke referenties
Met 40 jaar is de stijl van de Armagnac definitief bevestigd. De kwaliteit van het gebruikte eikenhout is zeer belangrijk, want het juiste gebruik van een kwaliteitsvat brengt complexiteit en finesse in de Armagnac, elementen die definitief kunnen worden beoordeeld en gewaardeerd na 40 jaar in contact met het hout.
Na 10 jaar in contact met het eikenhout begint de Armagnac de aroma's van de rijping op te nemen.
Mikolasch Single Farm Vodka is een ware hulde aan het Oekraïense landbouwambacht.
Gedistilleerd uit biologische maïs die op een enkele boerderij in de regio Volyn, Oekraïne, wordt verbouwd, zet deze vodka zijn unieke terroir in de schijnwerpers, met een combinatie van zuiverheid en eenvoud.
Dankzij het gebruik van lokaal bronwater en hoogwaardige maïsdistillaten onderscheidt deze vodka zich door zijn verfijning en authentieke karakter.
Internationaal bekroond, vertegenwoordigt het een heropleving van de Oekraïense traditie in de wereld van sterke dranken.
Het KASC Project [L.L.] biedt een lichtere en veelzijdigere interpretatie van het baanbrekende Hybrid Cask™-concept. Als een Ierse blended whiskey met een zachter en beter mengbaar profiel, is [L.L.] de toegankelijke tegenhanger van de krachtige, volle [B] — ’s werelds eerste Ierse whiskey gerijpt in een hybride vat. In tegenstelling tot zijn tegenhanger is [L.L.] niet volledig gerijpt in de speciaal ontworpen hybride vaten van Kinahan’s. In plaats daarvan neemt hij net genoeg invloed over om de essentie en het onderscheidende karakter van [B] te behouden, terwijl hij een zachtere ervaring biedt die ontworpen is voor een breder publiek en betere mixbaarheid.
Hij heeft een amberkleur met gouden reflecties. Rijping van 24 maanden in vaten en kleine fusten. Natuurlijke rijping in vaten en kleine fusten in de kelders van Nonino, onder zegel en permanente controle van de Douane- en Monopoliedienst. Gebotteld zonder kleurstoffen. De Vigneti Monovitigno worden verkregen door het distilleren van druivenpulp van één enkel druivenras, afkomstig uit een specifiek productiegebied.