

Datasheet
Specifieke referenties
PROEFNOTITIES : KLEUR: Geolied cederhout. NEUS: Rijke karamel en gebakken peren schitteren tegen een elegante achtergrond van nieuw leer. SMAAK: Een meesterlijk evenwicht van sappige abrikozen, gekruid eikenhout en vanillebanketbakkersroom. AFDRONK: Lang en warm met tonen van verse specerijen en rozijnen.
Voor zijn dertiende editie: Onze Boulet de Canon is het resultaat van het rijpen van onze klassieke Boulet de Canon-melange (Nicaragua en Panama) gedurende 8 maanden in geturfde whiskyvaten, gevolgd door een rooksessie met hooi tijdens een maceratie van 48 uur.
NAGA SIAM Edition, door zijn lange rijping op hout, ontwikkelt complexe houtachtige aroma's die sandelhout en geroosterde geuren combineren. Vervolgens komen tonen van noten en karamel naar voren. De rum heeft een soepele en ronde structuur, kenmerkend voor NAGA-rums. Geroosterde smaken verschijnen en ondersteunen de elegante tonen van noten, vanille en tabak. De afdronk is lang en het geheel wordt gedragen door een zeer elegante houttoets.
Longueteau Original Spicy Rum wordt gemaakt van Longueteau amber rum, 18 maanden gerijpt in eikenhouten vaten die eerder cognac bevatten, en vervolgens gedurende enkele weken harmonieus gemengd met vanille en kaneel. Het zal de perfecte troef zijn voor de meest verrassende cocktails.
Sortilège Crème d’érable combineert Canadese whisky met heerlijke Quebecse ahornsiroop, alles verfijnd met een vleugje room, voor een aangename zoetheid en een voortreffelijke smaakcombinatie.