Tricorne is de eerste witte rum die is gemaakt van een blend van de drie soorten rum die wereldwijd voorkomen: rum van puur suikerrietsap, melasserum en Batavia Arak (een rum uit Indonesië).
NOTES DE DEGUSTATION:
NEUS: Zeer krachtige aroma's van verse suikerriet, steenvruchten en een kruidige toon.
SMAAK: Aroma's van kandijsuiker en banaan.
AFDRONK: Een kruidige toets en een pittige nasmaak.
Datasheet
Specifieke referenties
Een innovatieve en verleidelijke gin, handgemaakt van 's werelds zeldzaamste citrusvruchten. We doken diep in de wereld van citrus en kozen voor een eerbetoon aan de drie genetische voorouders van alle citrusvruchten, de pomelo, mandarijn en citroen.
Sauternes wordt gemaakt van druiven die "edele rotting" hebben ondergaan, waardoor het vocht verdampt en de suikers geconcentreerd worden. Het sauternesvat brengt zoetheid en complexiteit in de rijpe spirit. Verwacht fruit zoals abrikozen of perziken, u kunt ook honing of noten aantreffen.|DEGUSTATIEKAART|• NeusGeurige honing en zomerfruit. Perziken en abrikozen. Weide grassen en wilde bloemen.• MondRijke honingtonen in de mond, samen met wat houtkruiden, boomgaardvruchten en berijmende specerijen.
YAMAZAKURA: Letterlijk "Kersenbloesem van de Bergen", belichaamt het de essentie van de natuurlijke schoonheid en de eeuwenoude vakmanschap van Japan. Deze blend is het resultaat van de harmonieuze combinatie van vier whisky's die zorgvuldig in bourbonvaten zijn gerijpt. Het profiel verleidt met een delicate zachtheid in de neus, een lichte en zijdezachte smaak en een heerlijk afgeronde afdronk. Een echte uitnodiging om de kunst van Japanse whisky in al zijn pracht te ontdekken. De set bevat een fles van 50cl en 6 herbruikbare stenen ijsblokjes. Deze natuurstenen, ideaal om uw whisky te koelen zonder verdunning, voegen een ecologische en verfijnde toets toe aan de proefervaring.
PROEFNOTITIES : NEUS: zoet met rijke aroma's van karamel en vanille, licht rokerig. SMAAK : verleidelijk met tonen van boterkaramel, mout, citrus en een goed aanwezige turf. AFDRONK : Aanhoudende rook, met toetsen van vanille en gele vruchten.
Voor deze aantrekkelijke presentatie wordt de karaf in het voorjaar aan de takken van de appelboom gehangen zodra de eerste appeltjes verschijnen. De appel groeit dan in de karaf. Wanneer de vrucht rijp is, wordt de karaf van de boom gehaald met de appel erin gevangen.