Boompjes Korenwijn
Boompjes Korenwijn wordt 4 jaar gerijpt op vaten. Deze jenever wordt gemaakt met 60% moutwijn, het belangrijkste ingrediënt van elke jenever. Het wordt gemaakt met rogge, mout en maïs voor extra smaak! De wet bepaalt dat Korenwijn minimaal 51% moutwijn moet bevatten. Hier is het 60%, wat zorgt voor een sterke dosis moutwerking voor gebruik in cocktails of gewoon in mixdrankjes.
Het wordt 3 keer gedistilleerd tot 70% alcohol en vervolgens 4 jaar gerijpt in gebruikte Amerikaanse bourbonvaten.
6 botanicals: jeneverbes evenals vanille, lavendel, zoethout, korianderzaad en engelwortel.
Geniet van deze drank zoals je wilt, en zoals ze in Nederland doen: met rauwe haring.
Datasheet
- Land
- Nederland
- Volume
- 0.7
- Merk
- Boompjes
- Alcoholgraad
- 42°
Specifieke referenties
Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...
Ileach Islay Single Malt
Eeuwenlang hebben de woelige wateren van de Atlantische Oceaan niet alleen het karakter van de inwoners van Islay gevormd, maar ook het karakter van hun beroemde whisky’s. In veel opzichten weerspiegelt deze fijne malt het karakter van de mensen van Islay – sterk maar zachtaardig, warm maar soepel, met een rijpheid die verder gaat dan zijn jaren. Robuuste turf, met die onvergelijkbare adem van de kust,
Marzadro Giare Amarone - 70 CL
Grappa met een verfijnd en uitgesproken aroma en een betoverende smaak, zij is harmonieus en aanhoudend in de mond. Zij wordt verkregen door bain-marie distillatie van Amarone-druivendraf (Corvina, Rondinella, Molinara) in een discontinu distilleerapparaat, en vervolgens gerijpt in kleine eikenhouten vaten van 500 liter gedurende een periode van minstens 36 maanden. Gedurende deze tijd volgt de meester-distilleerder nauwgezet de evolutie van de blend en controleert de geuren en aroma's om een optimale balans te bereiken.