

Specifieke referenties
Creatie #6 kan in twee woorden worden beschreven: RUM + RAISIN. Onze zesde creatie combineert Pedro Ximénez vaten en Jamaicaanse rumvaten met onze rokerige spirit. rokerige spirit wat resulteert in smaken van geroosterde Jamaica gembercake, Bonfire Toffee, gekruide pruimenjam, Amaretto kersen en Daim bar.
Kurayoshi Pure Malt is meer dan 3 jaar gerijpt in eiken vaten. Het heeft een zoet en verfrissend aroma van gemoute gerst, aangevuld met zoete en wrange tonen van rum-rozijnen, mout en vanille. De lichte afdronk doet denken aan het zuivere Tottori bronwater dat bij het distillatieproces wordt gebruikt.
Etsu Sakura Gin is een beperkte oplage die eer betoont aan de Japanse traditie van Hanami, wanneer de Japanners samenkomen in parken om te genieten van de vluchtige schoonheid van kersenbloesems, of sakura.
Deze speciale versie van Etsu Gin benadrukt sakura als het belangrijkste botanische ingrediënt, en biedt een ware ode aan de natuur, een symbool van schoonheid en vernieuwing.
Gemaakt in de Asahikawa-distilleerderij op het eiland Hokkaido, onderscheidt Etsu Sakura Gin zich door de harmonieuze balans van zijn botanicals en de zuiverheid van het water uit de Taisetsu-bergen.
De bloemige tonen van sakura vermengen zich met heldere citrusvruchten voor een gin die zowel verfrissend als verfijnd is, ideaal voor cocktails of met tonic.
Gerijpt in sherryvaten gedurende meer dan 3 jaar. De neus onthult tonen van rijp fruit en chocolade. Het gehemelte weerspiegelt de neus met extra tonen van citrus en citroengras. Zoetheid en zuurgraad zijn elegant in balans. De lichte afdronk doet denken aan het zuivere bronwater van Tottori dat tijdens de distillatie wordt gebruikt. .