Porto Ramos Pinto, geproduceerd in het hart van de wijnregio Douro in Portugal, belichaamt de excellentie en traditie van portwijnen.
Gemaakt op Quinta do Bom Retiro, gebruikt deze port van speciale categorie (LBV en Vintage) nog steeds voorouderlijke methoden van druiventreden in traditionele lagares.
Deze technieken zorgen voor een optimale extractie van aroma's terwijl de integriteit van de druiven behouden blijft.
Na de vinificatie worden de wijnen overgebracht naar de historische kelders van Vila Nova de Gaia voor zorgvuldige veroudering, wat hen diepte en complexiteit geeft.
PROEFNOTITIES
Dichte en levendige rode kleur.
Verse en fruitige aroma's van kers, braam, pruim en framboos, met een lichte hint van verse munt.
De aanval is behoorlijk vol door zijn jovialiteit en de kwaliteit van het fruit.
Volumineuze en stevige afdronk.
Gaat zeer goed samen met eendensalade, rood fruitdesserts en alle soorten kaas.
Datasheet
Specifieke referenties
PROEFNOTITIES :
Bloemenboeket aroma
Zoet met hints van karamel
Licht mondgevoel
Zachte en aangename afdronk
Een geturfde single malt uit de Highlands, de whisky van het Schotse landschap uit de Hooglanden en eilanden. Al deze elementen zijn terug te vinden in de kunst van Murray Robertson, die de historische geologie van Schotland verkent en verbindt met de fauna, flora en alles wat het land, de mensen, de producten en natuurlijk whisky vormt.
Een Single Malt uit de Highlands, McWarrior, een vastberaden strijder en avonturier bedacht door Charles Edward Stuart, de laatste van de Schotse dynastieke prinsen, de kleinzoon van Mary Stuart, die in 1745 een revolutie voerde om de kroon van Schotland en Engeland op te eisen. Simon Laurie, een van de beste hedendaagse Schotse kunstenaars van de Glasgow School of Art, is een vurig pleitbezorger van de Schotse cultuur en waarden. Onder deze bevinden zich Schotse whisky, maar ook de wijn uit het oude land en Schotlands historische bondgenoot, Frankrijk. Al deze kenmerken komen terug in zijn kunst.
Sortilège is een unieke mix van Canadese whisky en esdoornsiroop. Gemaakt uit de rijkdom en authenticiteit van het platteland van Quebec, biedt deze likeur de perfecte balans tussen de bedwelmende kracht van Canadese whisky en de karakteristieke smaak van esdoornsiroop, wat resulteert in een likeur van opmerkelijke verfijning.
Ontdek de essentie van Mexico met Chinaco Añejo tequila, een uitzonderlijke drank gemaakt van 100% pure blauwe agave. Deze hoogwaardige ambachtelijke tequila valt op door zijn unieke balans van zoete en pittige smaken, en een diepe gouden tint die tonen van eikenhout, vanille en karamel onthult. Elke slok getuigt van de toewijding en het vakmanschap van zijn makers. Of u er nu puur van geniet, met ijs, of in uw favoriete cocktail, Chinaco Añejo tequila zal uw smaakervaring transformeren.