

Een unieke spirit die zowel gin- als whiskyliefhebbers verrukt. KOVAL Barreled Gin is gemaakt van hetzelfde gewaardeerde recept als de Dry Gin, maar met een nieuw niveau van citrus, kruiden en lichte butterscotch zoetheid die afkomstig zijn van de rijping in een KOVAL whiskey vat. KOVAL Barreled Gin is fris genoeg om puur te drinken, of als een nieuwe laag van diepte in klassieke cocktails zoals een Old Fashioned, Negroni of Gimlet.
Een unieke spirit die zowel gin- als whiskyliefhebbers verrukt. KOVAL Barreled Gin is gemaakt van hetzelfde gewaardeerde recept als de Dry Gin, maar met een nieuw niveau van citrus, kruiden en lichte butterscotch zoetheid die afkomstig zijn van de rijping in een KOVAL whiskey vat. KOVAL Barreled Gin is fris genoeg om puur te drinken, of als een nieuwe laag van diepte in klassieke cocktails zoals een Old Fashioned, Negroni of Gimlet.
|DEGUSTATIEKAART|
• Kleur
Licht amber.
• Neus
Bloemen en jeneverbes met een beetje honing.
• Smaak
Knisperend - tussen een whisky en een Gin in - met vanille en karamel die door de jeneverbesnoten heen komen.
• Afdronk
Lang en vol met houtkruiden en nootmuskaat.
Datasheet
Specifieke referenties
Onze biologische wodka wordt geproduceerd in de Camargue, in het zuiden van Frankrijk, in een uitgestrekt beschermd gebied waar paarden, flamingo's en stieren eeuwenlang vrij hebben geleefd. Het wordt uitsluitend gemaakt van zachte tarwe die biologisch van het landgoed wordt verbouwd. De smaakeigenschappen van onze tarwe variëren elk seizoen, afhankelijk van de klimatologische omstandigheden van het jaar. De controle-instantie ECOCERT verklaart dat de Vodka "Grands Domaines" de regels van de biologische productie tijdens het hele productieproces respecteert. Domaines Francis Abécassis Single Estate: Onafhankelijke producent van biologische Cognac, Vodka en Gin Terroir: 130 hectare grond in de Camargue-regio voor de productie van biologische granen en 370 hectare wijnstokken in Ch...
De Absint La Fée Parisienne is de meest authentieke expressie van klassieke groene absint.
Gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten, wordt deze absint gedistilleerd volgens een traditioneel 19e-eeuws recept.
Het resultaat is een superieure absint van opmerkelijke kwaliteit, zowel krachtig als evenwichtig, die oude technieken respecteert om de essentie van grote creatieve geesten zoals Van Gogh, Rimbaud en Toulouse-Lautrec vast te leggen.
La Fée Parisienne is de eerste traditionele absint die in Frankrijk werd gedistilleerd sinds het verbod in 1915 werd opgeheven.
Deze beperkte editie is gerijpt in ex-bourbon vaten en vaten uit de oceaanstreek Charente ten noorden van Bordeaux.
Dit is een bittere aperitieflikeur die is gecreëerd op basis van het recept voor de "Italian Bitter of Turin" uit de jaren 1860. Oorspronkelijk geproduceerd in Turijn, Italië, onder de naam Torino Gran Classico, werd het recept in 1925 gekocht door de kleine Zwitserse distilleerderij E. Luginbühl, en sindsdien wordt er een versie geproduceerd, voornamelijk voor lokale consumptie. Gran Classico werd ontwikkeld door terug te keren naar het oorspronkelijke recept; het wordt gemaakt door maceratie van 25 aromatische kruiden en wortels, waaronder alsem, gentiaan, bittere sinaasappelschil, rabarber en hysop. De maceratie creëert ook een natuurlijk aantrekkelijke gouden amberkleur, en er worden geen extra kleurstoffen toegevoegd.
De Crème de Pêche de Vigne Merlet wordt gemaakt van deze zeer bijzondere variëteit, die vroeger langs de wijngaarden werd verbouwd, klein van formaat en met rood en wit vruchtvlees.
MACNAIR'S 12 Jaar Oude Lum Reek Peated is een geturfde blended malt samengesteld door de legendarische Billy Walker, met geturfde Islay- en Speyside-single malt, samen met whisky van de GlenAllachie-distilleerderij.
Amazonian Gin Company is een premium gedistilleerde gin gemaakt met extraneutrale suikerriet, gedistilleerd met jeneverbessen uit Macedonië en een zorgvuldige selectie van vers fruit en plantaardige ingrediënten uit het Amazonegebied, geoogst door boeren uit de Amazone.