

Datasheet
Specifieke referenties
Madrecuishe Maguey madrecuishe (madre-cuixe, madrecuixe) is een karwinskii-agave. Het groeit voornamelijk in droge klimaten en neemt meestal een hoge, cilindrische vorm aan. Vanwege de dichte kern van de agave en het lage watergehalte heeft mezcal gemaakt van maguey madre-cuishe over het algemeen een hoge mineraliteit met plantaardige en bloemige tonen.
Dolin Red Vermouth heeft een lange geschiedenis van succes en onderscheidingen. Het recept is nog intact en is een van onze schatten. Dolin Red Vermouth is een aperitief op basis van witte wijn, erkend als een van de beste vermouths. Het is gemaakt van Chambéry planten en fijne wijnen uit de regio.
Van een van de enige rum distilleerderijen in Thailand. Deze distilleerderij kan bogen op een van de grootste voorraden oude Thaise rum.
Thaise rum. Deze 8 jaar oude rum is gerijpt in ex Bourbon vaten.
Geïnspireerd door de spectaculair ruige kustlijn waaraan onze distilleerderij op het Isle of Skye ligt, hebben we getemde zwaar gepekelde granen om een elegant ruige dram die kracht in balans brengt met verfijning om het bloemige, geurige karakter van onze whisky. Cnoc Na Mòine is gerijpt in Bourbon, Amerikaans Eiken Oloroso en Pedro Ximenez vaten. De sherry vaten in deze nieuwe release zorgen voor een zoetere, rijkere smaak en een donkerdere kleur De naam Cnoc Na Mòine betekent 'heuvel van turf'. turf' en is geografisch gelegen in Knoydart, die vanaf de distilleerderij te zien is aan de overkant van de Sound of Sleat. de distilleerderij.
Geproduceerd in het hart van de beroemde Buffalo Trace-distilleerderij in Kentucky, is Sazerac Rye een levendig eerbetoon aan de geschiedenis van Amerikaanse whiskey en de legendarische Sazerac-cocktail. Geworteld in de rijke traditie van het New Orleans van de 19e eeuw, belichaamt deze straight rye whiskey zowel de elegantie van erfgoed als de kracht van tijdloos vakmanschap. Gerijpt gedurende 6 jaar, is Sazerac Rye uitgegroeid tot een onmisbare drank in cocktailbars, geprezen om zijn aromatische complexiteit en zijn vermogen om zowel moderne creaties als tijdloze klassiekers te verheffen.
Lune d’Abricot is de heropleving van een traditionele likeur, Apricot Brandy. De familie Merlet heeft verschillende abrikozenrassen geselecteerd van partnerproducenten in Roussillon, gebruikmakend van hun status en expertise als zwartebessentelers en wijnbouwers, om vruchten op optimale rijpheid te selecteren.