

Datasheet
Specifieke referenties
De Tomatin 14 Year Old is zacht, glad en zoet, en profiteert van zijn verblijf in Tawny Port vaten die vroeger ongeveer 50 jaar port bevatten. Rijke maar evenwichtige aroma's van rode bessen, zoete honing en rijke toffee ontwikkelen zich tot aspecten van licht fruit en noten in de mond en een aanhoudende afdronk van zachte fruitsalade.
Limoncino Riviera dei Limoni Afkomstig van het traditionele recept van de Riviera dei Limoni aan het Gardameer, wordt deze zoete maar toch uitgesproken likeur gemaakt van citroenschilextracten.
Koch Arroqueno wordt gemaakt met wilde Arroqueno maguey (Agave Americana). Over het algemeen kan deze agave tot 20 jaar nodig hebben om te rijpen, voordat hij op traditionele wijze in een kuil wordt geroosterd.
De Melon Charentais Crème van Merlet is een eerbetoon aan de lokale variëteit, bekend om zijn kwaliteit en tegenwoordig geproduceerd in verschillende regio's. De familie Merlet betrekt hun producten van partnerproducenten op slechts enkele tientallen kilometers van de distilleerderij, wat zorgt voor controle over de kwaliteit van de productie.
Een single malt whisky gemaakt van zorgvuldig gekozen peated malt, gedistilleerd in de natuurlijke omgeving van Tottori en gerijpt in geselecteerde vaten.
Deze whisky roept een zachte, fruitige zoetheid op, met een rokerige, turfachtige finish. Dit meesterwerk, zorgvuldig vervaardigd met hart en passie, wordt op smaak gebracht met natuurlijk bronwater van hoge kwaliteit van Mt. Daisen.
Deze rijkelijk bewerkte rum heeft ten minste 21 jaar in eikenhouten vaten gelegen en is daarna kunstig geblend, zodat u ervan kunt genieten.