

Deze 7 jaar oude Ierse Single Malt whisky van Glendalough in Wicklow werd gerijpt in Amerikaanse Bourbon-vaten en afgewerkt in Japanse Mizunara-vaten uit Hokkaido, in het vulkanische noorden van Japan. De Mizunara-vaten werden speciaal voor dit project op maat gemaakt door ervaren kuipers in Japan. De uitzonderlijke combinatie van Ierse whisky in Japanse houten vaten maakt het een zeer interessante whisky.
PROEFNOTITIES:
NEUS: De whisky is levendig, fruitig en bloemig in de neus, met een luxueus zachte mondgevoel en tonen van donkere chocolade sinaasappel, sandelhout en kaneel.
SMAAK: Deze whisky is levendig maar verfijnd met een onberispelijke diepte. Het is levendig, fruitig en bloemig in de neus, met een luxueus zachte mondgevoel en tonen van donkere chocolade sinaasappel, sandelhout en kaneel.
AFDRONK: De 7 jaar oude Glendalough Mizunara single malt heeft een uitzonderlijk lange afdronk van geroosterd eikenhout en oosterse kruiden, waarbij de donkere chocolade nog langer blijft hangen.
Datasheet
Specifieke referenties
PROEFNOTITIES: KLEUR: Donker amber NEUS: Zoete honing en tropisch fruit, noten van kaneel en rijke karamel, delicate kampvuurrook. SMAAK: Gekarameliseerde appels omhuld met warme kruiden, diepe vanille, rijke, zoete en rokerige karakter. AFDRONK: Lang, houtrook, karamel, vanille.
LA TOMATO is een speciale drank, zeer gerespecteerd in de veeleisende Japanse mixologie. Verse tomatensap wordt gemengd met siroop en neutrale witte alcohol om een zacht, delicaat en zeer aromatisch product te creëren. Wat deze drank subliem maakt, ligt in de eenvoud van de ingrediënten en de precisie waarmee ze worden gemengd.