Yamazakura + 6 Whisky Stones
YAMAZAKURA: Letterlijk "Kersenbloesem van de Bergen", belichaamt het de essentie van de natuurlijke schoonheid en de eeuwenoude vakmanschap van Japan. Deze blend is het resultaat van de harmonieuze combinatie van vier whisky's die zorgvuldig in bourbonvaten zijn gerijpt. Het profiel verleidt met een delicate zachtheid in de neus, een lichte en zijdezachte smaak en een heerlijk afgeronde afdronk. Een echte uitnodiging om de kunst van Japanse whisky in al zijn pracht te ontdekken. De set bevat een fles van 50cl en 6 herbruikbare stenen ijsblokjes. Deze natuurstenen, ideaal om uw whisky te koelen zonder verdunning, voegen een ecologische en verfijnde toets toe aan de proefervaring.
PROEFNOTITIES:
NEUS: Zacht en delicaat, opent met tonen van vlierbloesem, mout, karamel en een subtiel zoute hint.
SMAAK: Licht en romig, onthult het heerlijke smaken van peren, granen, vanille en een vleugje citrus.
AFDRONK: Laat een aangename herinnering achter in de mond, waar de zoetheid van vanille harmonieus samensmelt met de granen.
Datasheet
- Land
- Japan
- Volume
- 0.5
- Merk
- Yamazakura
- Alcoholgraad
- 40°
Specifieke referenties
Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...
Glendalough Double Barrel
De Double Barrel Irish Whiskey van Glendalough begint zijn rijpingsproces in met vlammen verkoolde Amerikaanse eiken ex-bourbonvaten. Hij wordt afgerond in Oloroso-vaten uit Montilla, een klein stadje gelegen in de glooiende heuvels van het Spaanse platteland. Glendalough koos de bodega, de vloeistof, de vaten en de kuiper in deze regio van Spanje om een gevoel van terroir te bieden, gevangen in de vloeistof wanneer we onze whiskey in deze langzaam geroosterde vaten plaatsen om te rijpen. Deze speciaal geselecteerde vaten, gecombineerd met een deskundige afwerking, geven een rijke en complexe smaak aan onze Double Barrel Irish Whiskey.
Kurayoshi Pure Malt Sherry
Gerijpt in sherryvaten gedurende meer dan 3 jaar. De neus onthult tonen van rijp fruit en chocolade. Het gehemelte weerspiegelt de neus met extra tonen van citrus en citroengras. Zoetheid en zuurgraad zijn elegant in balans. De lichte afdronk doet denken aan het zuivere bronwater van Tottori dat tijdens de distillatie wordt gebruikt. .
Penderyn Portwood Finish
Penderyn Portwood, een single malt whisky gemaakt in Wales, dankt zijn naam aan het type vat waarin het wordt gerijpt; exportvaten. Eerder had de whisky meerdere jaren gerijpt in Amerikaans eikenhout. De geselecteerde vaten geven deze whisky rijke fruitige invloeden met duidelijke tonen van port.
Koval Barreled Gin
Een unieke spirit die zowel gin- als whiskyliefhebbers verrukt. KOVAL Barreled Gin is gemaakt van hetzelfde gewaardeerde recept als de Dry Gin, maar met een nieuw niveau van citrus, kruiden en lichte butterscotch zoetheid die afkomstig zijn van de rijping in een KOVAL whiskey vat. KOVAL Barreled Gin is fris genoeg om puur te drinken, of als een nieuwe laag van diepte in klassieke cocktails zoals een Old Fashioned, Negroni of Gimlet.
Cihuatan 12Y Cinabrio + 2 GLASSES
De naam "Cinabrio" werd geïnspireerd door de rode kleur, die door de oude Maya's werd gemaakt met het mineraal Cinabrio (cinnaber). Rood was het symbool van Kinich Ahau, de Mayagod van de zon. Een 12 jaar oude rum uit El Paisnal, El Salvador, gerijpt in Amerikaanse ex-Bourbon eiken vaten, met een sterkte van 40% Alc./Vol. in een fles van 70 cl.