Koval White Rye Whiskey
Dit is een traditionele Amerikaanse spirit, ooit vervaardigd door George Washington in zijn distilleerderij, en het was zeer geliefd in Amerika vóór de opkomst van bourbon na de Whiskey Rebellion. Deze Koval White Rye, ongerijpt, is bijzonder aangenaam om puur te drinken, maar onthult ook zijn volledige karakter, zowel op ijs als in klassieke en moderne cocktails. Nauwelijks door het vat aangeraakt voordat het werd gebotteld, vangt deze whisky de authentieke essentie van rogge, onaangetast door eikenhout.
PROEFNOTITIES:
Deze witte whisky onthult overvloedige peperige en bloemige nuances, die doen denken aan aquavit.
Datasheet
- Land
- Verenigde Staten
- Volume
- 0.5
- Merk
- Koval
- Alcoholgraad
- 40°
- BIO
- Oui
Specifieke referenties
Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...
Pisco Barsol Quebranta
Barsol Primero Quebranta is een juweel onder de Peruaanse piscos, gemaakt van de Quebranta-druif, de meest verbouwde druif in Peru.Deze pisco valt op door zijn zuiverheid, levendigheid en voortreffelijke aroma's van rijpe peer en gedroogde vruchten.Zijn aromatische complexiteit wordt versterkt door subtiele nuances van verse kruiden en citrus.Afkomstig uit de Ica-vallei, weerspiegelt deze spirit perfect de traditie en toewijding van Peru aan het produceren van internationaal gerenommeerde pisco.Ambachtelijke productie bij de Bodega San Isidro zorgt ervoor dat deze pisco wordt gedistilleerd in eeuwenoude koperen ketels, wat een ongeëvenaarde kwaliteit en verfijning garandeert.
Pisco Barsol Acholado
BARSOL Pisco wordt geproduceerd in de Bodega San Isidro. Alle druiven die voor BARSOL Pisco worden gebruikt, worden geteeld op eigen bedrijfsterreinen rondom de Bodega. De Bodega kan bogen op bijna 100 jaar ervaring in de productie van pisco van hoge kwaliteit.BARSOL Selecto Acholado pisco heeft een grote mengbaarheid en werkt in cocktails zoals Pisco Sour, Capitán, Chilcano of elke andere moderne pisco-drankcreatie. Vanwege zijn uitstekende kwaliteit heeft BARSOL Selecto Acholado vele prijzen gewonnen in verschillende wedstrijden in Peru en over de hele wereld. Het is een pisco van grote harmonie, evenwicht en briljantheid.
Glendalough Wild Botanical Gin
Wij verzamelen wilde planten uit de bergen rond de distilleerderij om deze buitengewone gin te maken.
Deze duurzaam geplukte planten gaan vers (niet gedroogd) in de distilleerketel, binnen enkele uren na het plukken. Ze worden zorgvuldig langzaam gedistilleerd om de delicate smaken in kleine batches naar boven te halen.
De snijpunten worden per batch bepaald, op basis van geur en smaak (nooit getimed of geautomatiseerd) alsof elke batch de eerste is, waardoor deze gin op een heel ander smaakniveau komt.
De kennis, ervaring en moeite die in elke fles gaan, is wat het zo speciaal maakt.
Wij zijn er dol op in een G&T gegarneerd met een partje grapefruit en een vers gescheurd takje basilicum. Of probeer het eens in een Tom Collins.