Lijst van producten op merk BOLOGNE
Rhum Bologne Bio
Deze rum wordt gemaakt van suikerriet dat geteeld wordt op biologisch beheerde percelen. In ti-punch met een biologische citroen of in de mixologie voor 100% biologische cocktails.
Rhum Bologne Black Cane + Etui
Droog, als citroen "ti punch" of zelfgemaakte fruit punch, met of zonder ijs.
Rhum Bologne Canne Noire Le Distillat
De Bologne distilleerderij is de enige die nog steeds zwart riet plant. Deze krachtige en evenwichtige rum kan het best puur worden gedronken. Enkele minuten in het glas laten luchten en zuurstof geven voor een goede opening.
Rhum Bologne Canne Noire Le Distillat 75.5%
De Bologne distilleerderij is de enige die nog steeds zwart riet plant.
Deze krachtige en evenwichtige rum kan het best puur worden gedronken. Enkele minuten in het glas laten luchten en zuurstof geven voor een goede opening.
Rhum Bologne Les ExCLusifs 2014 - 59.54%
In 2014, begon de saga van het zwarte suikerriet, geduldig verzorgd door de meester-blenders van Bologne-rum. Deze unieke selectie belichaamt de intieme band tussen Maison Bologne en de geschiedenis van het zwarte suikerriet. Een blend van 3 vaten gerijpt op 25/05/2014, gemaakt van rum gedistilleerd tijdens de campagne van 2014, die het begin markeert van de 100% zwarte suikerrietsaga van Maison Bologne.
Rhum Bologne Old Black Cane + ETUI
Black cane maakt deel uit van het DNA van Bologna, een ras dat door distilleerders wordt vergeten.
De cuvée Old Black Cane is 3 tot 6 jaar gerijpt.
Wordt droog gedronken, met of zonder ijs.
Rhum Bologne Silver
Een smaak- en aromaversterker, ideaal voor mixen, cocktails en longdrinks. Kan ook worden gedronken als vers fruit ti punch voor liefhebbers van lichtere rums.
Rhum Bologne XO
De Bologne XO Rum is een ware ode aan de Guadeloupse expertise, de essentie van de kunst van rijping en het selecteren van de beste suikerrietsoorten. Met passie gemaakt in het hart van de Bologne-distilleerderij, sinds 1887 gelegen tussen zee en bergen, is deze oude rum de pure expressie van een uniek vulkanisch terroir en nauwkeurige productietechnieken. Gerijpt tussen 6 en 10 jaar in eikenhouten vaten, onthult deze nectar een rijke en verfijnde aromatische palet, verheven door het meesterlijke werk van de keldermeester. Bologne XO.