Topanito Añejo is een blend van agaves die worden vergist in ovens en autoclaven. De fermentatie gebeurt in open roestvrijstalen tanks met exclusieve gisten gedurende 48 tot 72 uur, afhankelijk van het seizoen, gevolgd door een dubbele distillatie in roestvrijstalen ketels. Topanito Añejo rijpt in whiskyvaten en ontwikkelt zo een verfijnd aromatisch profiel met warme tonen van vanille, hout en specerijen.
PROEFNOTITIES
Vanille, hout, specerijen
Specifieke referenties
Uw beoordelingswaardering kan niet worden verzonden
Rapporteer reactie
Melding verzonden
Uw opmerking kan niet worden verzonden
Schrijf uw recensie
Beoordeling verstuurd
Uw beoordeling kan niet worden verzonden
Topanito Añejo is een blend van agaves die worden vergist in ovens en autoclaven. De fermentatie gebeurt in open roestvrijstalen tanks met exclusieve gisten gedurende 48 tot 72 uur, afhankelijk van het seizoen, gevolgd door een dubbele distillatie in roestvrijstalen ketels. Topanito Añejo rijpt in whiskyvaten en ontwikkelt zo een verfijnd aromatisch profiel met warme tonen van vanille, hout en specerijen.