Ontspan met de unieke smaken van sappige Clementines uit Italië, handgeplukte Italiaanse jeneverbes, een vleugje Pancalieri munt en andere lokale botanische middelen.
DEGUSTATIEKAART
Uw zintuigen zullen genieten van de rijpe Clementine aroma samen met mint frisheid en een vleugje jeneverbes.
Door de juryleden: "Clementines in de neus, citrusoliën en en levendig, heerlijk mondgevoel, frisse, opwekkende afdronk."
100% natural
Datasheet
Specifieke referenties
Compagnie des Indes Latino is een blend van hoofdzakelijk "Spaanse" rums (60% komt uit Guatemala), maar niet alleen, want een deel van de rum waaruit hij is samengesteld komt uit Guyana (Engelse invloed).
Het Spaanse type brengt de gulzigheid, terwijl de Engelse invloed een vleugje frisheid brengt.
5 jaar rijping in nieuwe vaten (bourbon) hebben ervoor gezorgd dat deze rum zijn rondheid en een rijk palet aan aroma's heeft verkregen.
De rum is gebotteld zonder koude filtratie.
Cihuatán Suerte is een limited edition rum geïnspireerd door de legende van Muwaan Mat, de Maya-god van geluk. Het Maya-volk geloofde dat deze god de gave van geluk deelde via kristallen. Om dit te benutten, filtreerden ze water met kwarts tijdens een heilig ritueel, waarna ze dranken genoten op betoverende feesten. Deze fles, met zijn prachtige levendige kleuren, trekt de aandacht. Hij bevat een heerlijke extra gerijpte rum, ontstaan door kolomdistillatie, gevolgd door 15 tot 17 jaar rijping in eikenhouten vaten en tenslotte gefilterd over kwarts.
In deze reeks zijn de hand en ervaring van de wijnmaker onmisbaar om bijzondere aandacht te schenken aan deze wijnstokken uit de biologische wijnbouw, die uiteindelijk een Armagnac van zeldzame puurheid en opwindende rijkdom zullen voortbrengen. Een terugkeer naar de oorsprong, naar het begin, waar de wijnstokken in Armagnac de grillen van de natuur accepteerden.
Etsu is in Hokkaido uitgewerkt volgens een geheim Aziatisch recept met verschillende Aziatische plantaardige ingre-diënten (bessen, paprika’s, thee en verse citrus van de Japanse eilanden) inclusief gele ‘yuzu’ die de gin domineert.
Mintis Clementine Gin valt op door zijn elegantie, zowel door zijn aromatisch karakter als door zijn verfijnde presentatie in een geschenkverpakking met glas.
Gemaakt in de beroemde familiedistilleerderij Torino Distillati in Moncalieri, vangt deze gin de essentie van de Middellandse Zee met een unieke combinatie van sappige clementines, citruszesten en de verkwikkende frisheid van munt.
Een uitstekende keuze voor ginliefhebbers die op zoek zijn naar nieuwe fruitige smaken en een verfrissende proeverij.
Wanneer een limoen onder de zon droogt, wordt hij zwart en ontwikkelt hij heerlijke, licht rokerige, houtachtige en diepe aroma’s, terwijl hij zijn frisse en pittige karakter behoudt. Zwarte citroen wordt veel gebruikt in de mediterrane en Perzische keuken. Yu Gin Black Lemon biedt een opmerkelijke aromatische harmonie: yuzu, zwarte citroen, jeneverbes, gecombineerd met een delicaat boeket van gember, koriander, karwij en kardemom, die samen een gin creëren die uniek is met rijke, diepe en originele aroma’s.
Promotie ook geldig op (mix mogelijk)